Linoleum

Linoleum is al sinds jaar en dag een wel bekende vloer, gemaakt van natuurlijke materialen, toegepast in vele sectoren. De zorg- en onderwijssector zijn de branches waarbinnen deze vloeren veelal zijn toegepast. Linoleum heeft ook op gebied van uitstraling, kwaliteit en uitvoeringen aan diversiteit gewonnen. Linoleum is eenvoudig te reinigen en bij een juist onderhoud schema gegarandeerd voor jarenlang probleemloos gebruik.

Op dit moment zijn er meer dan 150 kleuren/types voorhanden waar een keus uit gemaakt kan worden. Het is belangrijk dat we voor uw kantoor, school, bibliotheek of ander utiliteitsgebouw goed kijken naar welk Linoleum het beste bij u past.
Wij leveren Linoleum voor elk budget, gebruiksklasse en in elke style. Hierbij mag de merknaam Marmoleum niet ontbreken. Mocht u meer willen weten dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Offerte of advies?

Wil je een scherpe en duidelijke offerte? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak op ons kantoor of wij komen naar u toe met staaltjes. Kies uit 600+ vloeren. Vervolgens kunnen wij een heldere offerte voor u maken.

linoleum

De perfecte vloer voor uw kantoor vinden? Plan een gratis adviesgesprek.

Wij vinden altijd samen met u de beste vloer voor uw kantoor in uw gewenste stijl en binnen uw budget.