Tapijttegels

Tapijttegels die gemaakt zijn van 100% solution dyed polyamide garen is het meest ideaal om voor uw kantoor te gebruiken. Deze tapijttegels zijn antistatisch, bureaustoel geschikt, makkelijk te reinigen, eenvoudig vervangbaar en geven u de juiste uitstraling inzake uw kantoor.

In het verleden werden tapijttegels nogal als “saai” ervaren. Van die lelijke tegels waarvan je duidelijk kon zien dat het “tapijttegels” waren. Tegenwoordig zijn ze dusdanig geproduceerd zodat je nauwelijks nog in de gaten hebt dat het hier om tapijttegels gaat. Ze zijn er in diverse kleuren en dessins en voor elk budget beschikbaar. Wij kopen de tapijtegels direct in bij diverse fabrikanten, waardoor wij u altijd de beste prijzen kunnen bieden.

Tapijtvoorkantoor.nl is “de” specialist in kantoor tapijt. Wij bieden meer dan 200 type tapijttegels met een wijde variatie aan kleuren van een zeer goede kwaliteit.
Het is belangrijk dat u een juiste keus maakt om jarenlang van een goed gekozen vloer te genieten en niet een miskoop heeft gedaan. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor wat betreft kleur, kwaliteit, uitstraling en toepassing van de benodigde tapijttegels. Het adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

Offerte of advies?

Wil je een scherpe en duidelijke offerte? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak op ons kantoor of wij komen naar u toe met staaltjes. Kies uit 600+ vloeren. Vervolgens kunnen wij een heldere offerte voor u maken.

De tapijttegel is een vorm van vloerbedekking en is verkrijgbaar in de types ‘bouclé’, en ‘frisé’. De ontwikkeling van tapijttegels heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. In niets lijken ze meer op de tegels van vroeger en de mogelijkheden en designs zullen u verbazen. Een tapijttegel heeft als enorm voordeel, dat u hem bij hardnekkige vlekken in een handomdraai kunt vervangen door een nieuwe.
Tapijtvoorkantoor.nl is onderdeel van HP Solutions en verzorgt uw tapijttegels voor kantoor, project, bedrijfspand of woning met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. HP Solutions legt uw tegeltapijt rechtstreeks van de wereldwijde martkleiders op gebied van modulaire vloerbedekking. Trendsetter in moderne vloeren.

De perfecte vloer voor uw kantoor vinden? Plan een gratis adviesgesprek.

Wij vinden altijd samen met u de beste vloer voor uw kantoor in uw gewenste stijl en binnen uw budget.