Tapijttegels

Tapijttegels van polyamidegaren is het ideale kantoor tapijt. Deze tapijttegels zijn anti statitisch makkelijk te reinigen, makkelijk vervangbaar, zelf herstellend en geven de juiste uitstraling aan uw kantoor.

Bij tapijttegels wordt er vaak gedacht aan oude grijze tapijttegels. Niets is minder waar, tapijttegels zijn nog nooit zo populair geweest. De tapijttegels zijn er in alle kleuren, prints en voor elk budget beschikbaar. Wij kopen de tapijttegels direct in bij de fabrikant, daardoor kunnen we u altijd de beste prijs bieden.

Tapijtvoorkantoor.nl is de specialist in kantoor tapijt. Wij bieden meer dan 1200 soorten tapijttegels van goede kwaliteit. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor jarenlang plezier aan uw vloer en dat u geen miskoop doet. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Daarom bieden wij altijd een gratis advies gesprek aan.

De tapijttegel is een vorm van vloerbedekking en is verkrijgbaar in de types ‘bouclé’, en ‘frisé’. De ontwikkeling van tapijttegels heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. In niets lijken ze meer op de tegels van vroeger en de mogelijkheden en designs zullen u verbazen. Een tapijttegel heeft als enorm voordeel, dat u hem bij hardnekkige vlekken in een handomdraai kunt vervangen door een nieuwe.
Tapijtvoorkantoor.nl is onderdeel van HP Solutions en verzorgt uw tapijttegels voor kantoor, project, bedrijfspand of woning met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. HP Solutions legt uw tegeltapijt rechtstreeks van de wereldwijde martkleiders op gebied van modulaire vloerbedekking. Trendsetter in moderne vloeren.

De perfecte vloer voor uw kantoor vinden? Plan een gratis adviesgesprek.

Wij vinden altijd samen met u de beste vloer voor uw kantoor in uw gewenste stijl en binnen uw budget.